leesboek

Een liefdevolle relatie komt niet zomaar uit de lucht vallen. Die is er omdat je die met elkaar  elke dag opnieuw weet te creëren. In het boek vind je de blauwdruk hoe je dat voor elkaar krijgt.

Als je de principes erachter begrijpt en weet toe te passen, is het gelukkig niet zo moeilijk om een hoog niveau aan intimiteit, passie, liefde en vriendschap te realiseren en vast te houden met elkaar. 

Op je reis naar succes is het wel nodig om een aantal misverstanden over relaties op te ruimen, die in de praktijk voor nogal wat ellende zorgen. Zo zijn er misverstanden over de ideale partner, de ideale match, verliefdheid, houden van, en conflicten. Stuk voor stuk zetten ze je op het verkeerde been, als je niet weet hoe het dan wel in elkaar zit. 

Het leesboek bestaat uit drie delen:

  • Deel 1 gaat over de essentie van een liefdevolle relatie en wat er voor zorgt dat je steeds meer van elkaar gaat houden.
  • Deel 2 behandelt allerlei misverstanden over relaties die je de verkeerde kant op sturen als je ze niet opschoont.
  • Deel 3 staat vol met interessante weetjes en direct toepasbare tips om je relatie nog leuker te maken.
  1.   

Het boek nodigt je uit om voor meer en beter te gaan in je relatie. Dan ga je namelijk ervaren hoe groot jouw invloed is op de kwaliteit ervan. Je kunt die volgende stap vervolgens zelf maken met behulp van het werkboek.    Of je beslist om je leerproces aanzienlijk te versnellen door het volgen van een of meer van de leuke trainingen uit ons programma.

aanmelden