Schrijf testimonial

De testimonials van de relatieballon

Benieuwd naar wat andere mensen over De Relatieballon te zeggen hebben? Lees dan de testimonials of schrijf er zelf een!

Testimonials over de boeken

"De Relatieballon staat vol met waardevolle inzichten. Je hoeft geen expert te zijn om aan te voelen of het goed of niet goed gaat in je relatie. Maar het is vaak lastig om helder te krijgen waarom het dan goed of slecht gaat. Dit boek is geen "silver bullit" of toverspreuk, maar biedt de gereedschappen om zelf of samen op zoek te gaan naar het "juiste gedrag". Werken aan een goede en duurzame relatie wordt hierdoor tastbaar en is te begrijpen."
- Augustus -

"Makkelijk leesbaar, helder, een aanrader. Vooral de 7 relatiebehoeftes waren een eye-opener voor mij."
- Dobberr -

Bekijk alle testimonials

Testimonials over de trainingen

Bruikbare, verhelderende training die houvast geeft hoe je een goede relatie ook goed houdt. Makkelijk op te pakken.
- Caroline -

Even de tijd nemen voor je relatie, buiten alledaagse dingen om is goud. Veel inzichten mogen beleven met mijn partner. De eigen intimiteit wordt prima geborgd. De man/vrouw communicatie was leuk en leerzaam. De training "Vieren en verdiepen" is een aanrader voor ieder stel en doet haar naam eer aan!
- Cor -

Bekijk alle testimonials

Testimonials over Relatiecoaching

"Ik had onze relatie al opgegeven toen we gingen coachen. Ik was dan ook zeer sceptisch. Maar na een paar sessies begonnen er dingen te veranderen en begon ik steeds meer te zien en te geloven dat we er samen uit konden komen. Ik heb erg veel geleerd over onze relatie, maar vooral ook over mezelf. De veranderingen zijn duurzaam gebleken. Maanden na de coaching, groeien we nog steeds. Het heeft een impact gehad op zowel ons, als ons hele gezin. Er is weer warmte en verbondenheid."
- Sharon -

"Wij hadden eerst een fantastische relatie, maar na jaren van verwijdering zaten we op een dieptepunt. Er waren crises, onbegrip en we gaven elkaar de schuld van alles. Na psychologische hulp en zelf-hulp boeken gingen we coachen. In het begin was het moeilijk omdat we zelf weinig hoop hadden, maar na een aantal sessies kwam er een omslag. Er kwam weer waardering voor elkaar en de liefde die niet meer leek te bestaan, kwam langzamerhand terug. We hebben nu een relatie die we jaren niet meer gehad hebben."
- Roel -

Bekijk alle testimonials